×
Home Livescore

Noa Lang mogelijk in PSV-selectie voor Champions League-duel met Arsenal

Noa Lang mogelijk in PSV-selectie voor Champions League-duel met Arsenal
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 18 september 2023 23:16 uur

In een recente publicatie van het Eindhovens Dagblad en nu ook in De Telegraaf wordt gesuggereerd dat Noa Lang hoogstwaarschijnlijk deel zal uitmaken van de PSV-selectie voor het aankomende Champions League-duel tegen Arsenal. De definitieve beslissing hierover zal woensdagochtend genomen worden, vlak voordat het team naar Londen vertrekt.

Tijdens de wedstrijd PSV - NEC (4-0) moest Lang afgelopen zaterdag het veld verlaten vanwege hamstringklachten. Trainer Peter Bosz verklaarde na afloop dat Lang uit voorzorg zelf besloten had om het veld te verlaten, om verdere schade te voorkomen. Op maandag heeft de Oranje-international een speciaal trainingsprogramma gevolgd. Als hij hierop geen negatieve fysieke reactie vertoont, zal hij met de rest van de selectie kunnen afreizen.

De definitieve beslissing zal genomen worden na de groepstraining in het Emirates Stadium. Mocht Lang uiteindelijk niet fit genoeg zijn voor het duel tegen Arsenal, dan lijkt Hirving Lozano de meest logische vervanger. De Mexicaan verving Lang ook al tijdens de wedstrijd tegen NEC. Aan de zijde van Arsenal zal Gabriel Martinelli afwezig zijn. De Braziliaan raakte afgelopen weekend geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen Everton.