×
Home Nieuws Livescore

Alex Pastoor lonkt naar trainerschap in Duitsland of Engeland

Alex Pastoor lonkt naar trainerschap in Duitsland of Engeland
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 26 oktober 2024 14:16 uur

Voormalig voetbaltrainer Alex Pastoor heeft laten doorschemeren dat hij binnenkort graag weer aan de slag wil als coach. De ervaren trainer, die momenteel zonder club zit, heeft zijn zinnen gezet op een avontuur in Duitsland of Engeland. Pastoor, die bekend staat om zijn gedrevenheid en tactisch inzicht, kijkt uit naar een nieuwe uitdaging op hoog niveau.

Na zijn laatste klus als hoofdtrainer bij Sparta Rotterdam, waar hij succesvolle jaren beleefde, is Pastoor vastberaden om zijn carrière voort te zetten in het buitenland. Met zijn schat aan ervaring en passie voor het spel, is de coach ervan overtuigd dat hij een waardevolle toevoeging kan zijn voor een club in de Bundesliga of de Premier League.

Hoewel Alex Pastoor momenteel geniet van zijn rust en zich voorbereidt op een mogelijke nieuwe uitdaging, blijft zijn ambitie onverminderd hoog. De gedreven coach is vastbesloten om zijn stempel te drukken op het internationale voetbal en is vastberaden om zijn kennis en expertise over te brengen op een nieuwe generatie spelers. Met zijn oog voor talent en zijn ongeëvenaarde motivatie, staat Pastoor te popelen om weer op het trainingsveld te staan en zijn passie voor het spel te delen met een nieuwe club en fans over de hele wereld.