×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord imponeert met ruime zeges en vertrouwen voor Champions League

Feyenoord imponeert met ruime zeges en vertrouwen voor Champions League
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 18 september 2023 22:32 uur

Bij Veronica Offside zijn ze vol lof over het voetbalteam van Feyenoord, dat de afgelopen drie wedstrijden in de Eredivisie met overtuigende cijfers heeft gewonnen. Met de Champions League in het vooruitzicht hebben Wesley Sneijder, Wim Kieft en Andy van der Meijde alle vertrouwen in de ploeg van Arne Slot.

"Uiteraard moet je het niveauverschil in acht nemen wanneer je naar de tegenstanders kijkt, dan zal het waarschijnlijk wat moeilijker worden", stelt Kieft. "Maar het succes komt zeker door de trainer, nietwaar? Hij heeft het team volledig naar zijn hand kunnen zetten. En ik denk dat hij tactisch buitengewoon goed is." Op de vraag of Feyenoord ook in Europa kan presteren, antwoordt Sneijder bevestigend: "In deze poule, absoluut. Celtic, Lazio. Je moet twee keer winnen van Celtic. Dat moet lukken, zonder problemen. Feyenoord moet morgen meteen een grote stap zetten."

De mannen aan tafel maken zich geen zorgen over het ontbreken van Gimenez tegen Celtic. "Minteh is ook een goede spits. Hij kan wat terugzakken en dan kunnen andere spelers erlangs, een beweeglijke spits." Sneijder is het eens met zijn voormalige teamgenoot: "Feyenoord heeft genoeg kwaliteit om dat op te vangen. Dat is nu de kracht van Feyenoord, een brede selectie."