×
Home Nieuws Livescore

Valentijn Driessen: Feyenoord-fans moeten Ayase Ueda prioriteit geven

Valentijn Driessen: Feyenoord-fans moeten Ayase Ueda prioriteit geven
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 23:16 uur

Feyenoord-fans worden aangemoedigd om hun focus te verleggen van Santiago Gimenez naar Ayase Ueda, volgens Valentijn Driessen. De bekende voetbalanalist van De Telegraaf uit zijn frustratie over de constante aandacht die de geblesseerde Mexicaanse spits krijgt van supporters. Driessen benadrukt dat het tijd is om de Japanse aanvaller Ueda in de schijnwerpers te zetten en hem de steun te geven die hij verdient.

Met Gimenez aan de zijlijn door een blessure, gelooft Driessen dat het cruciaal is voor Feyenoord-fans om hun steun te verplaatsen naar Ueda, die nu een belangrijke rol speelt in het team. De Telegraaf-analist benadrukt dat het tijd is om de Japanse speler te omarmen en hem te helpen zijn potentieel te benutten op het veld.

Driessen dringt er bij de supporters op aan om de focus te verleggen en Ueda te ondersteunen in plaats van zich te blijven richten op de afwezigheid van Gimenez. Hij gelooft dat door de Japanse speler te steunen, Feyenoord sterker zal worden en beter zal presteren in de competitie.