×
Home Nieuws Livescore

Van Persie begrijpt zorgen fans sc Heerenveen na verliesreeks.

Van Persie begrijpt zorgen fans sc Heerenveen na verliesreeks.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 21:48 uur

Voormalig topspits Robin van Persie toont begrip voor de groeiende bezorgdheid onder de fans van sc Heerenveen. De Friezen hebben onder zijn leiding slechts twee van hun negen Eredivisie-wedstrijden weten te winnen. De resultaten van de club zijn tot nu toe teleurstellend, en de druk op de ploeg neemt toe na een reeks minder succesvolle optredens.

Van Persie, die een rol speelt in de technische staf van Heerenveen, erkent de zorgen van de supporters en benadrukt dat er werk aan de winkel is. De oud-international begrijpt de hoge verwachtingen die gepaard gaan met een club als Heerenveen en is vastbesloten om samen met het team te werken aan verbetering.

Met slechts twee overwinningen in negen wedstrijden staat Heerenveen momenteel niet waar ze willen zijn in de Eredivisie. Van Persie zal ongetwijfeld zijn ervaring en expertise inzetten om de spelers te motiveren en te begeleiden naar betere prestaties. De komende duels zullen cruciaal zijn voor de Friezen om hun vorm te herstellen en de fans weer hoop te geven op een succesvol seizoen.