×
Home Nieuws Livescore

Eintracht Frankfurt vraagt 50-60 miljoen voor Omar Marmoush

Eintracht Frankfurt vraagt 50-60 miljoen voor Omar Marmoush
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 19:48 uur

Liverpool moet diep in de buidel tasten als ze Omar Marmoush willen toevoegen aan hun selectie. De Duitse tak van Sky Sport heeft onthuld dat Eintracht Frankfurt een bedrag tussen de vijftig en zestig miljoen euro verlangt voor de veelbelovende speler. De Engelse club zal dus flink moeten investeren als ze serieus kans willen maken op de handtekening van de talentvolle aanvaller.

Marmoush heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa vanwege zijn indrukwekkende prestaties op het veld. De 23-jarige aanvaller heeft laten zien over veel potentieel te beschikken en wordt gezien als een waardevolle aanwinst voor elke ploeg die hem binnenhaalt. Liverpool zal echter moeten concurreren met andere geïnteresseerde clubs en bereid moeten zijn om aan de financiële eisen van Eintracht Frankfurt te voldoen.

De transfermarkt is momenteel in volle gang en clubs zijn druk bezig met het versterken van hun selecties voor het komende seizoen. Voor Liverpool is het cruciaal om de juiste spelers aan te trekken om hun ambities waar te maken. Met de vraagprijs voor Marmoush in gedachten, staat de Engelse club voor een belangrijke beslissing over hoe ver ze willen gaan om deze getalenteerde speler aan te trekken.