×
Home Nieuws Livescore

Brian Priske looft Igor Paixão: "Bepalendste speler van Feyenoord"

Brian Priske looft Igor Paixão:
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 19:32 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske heeft zijn vreugde geuit over de contractverlenging van Igor Paixão bij de club. De Braziliaanse aanvaller heeft indruk gemaakt op Priske, die hem bestempelt als een van de meest invloedrijke spelers van dit seizoen. Met zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid heeft Paixão een belangrijke rol gespeeld in het succes van Feyenoord.

Priske is vol lof over de impact die Paixão heeft gehad op het team en is blij dat de club erin geslaagd is om zijn contract te verlengen. De trainer ziet in de Braziliaan een speler met veel potentieel en gelooft dat hij nog verder kan groeien en zich ontwikkelen bij Feyenoord. Met zijn snelheid, dribbels en doelgerichtheid is Paixão een waardevolle aanwinst voor het team.

De contractverlenging van Paixão is een belangrijke stap voor Feyenoord in het streven naar succes op zowel nationaal als internationaal niveau. Met de Braziliaanse aanvaller aan boord kan de club bouwen aan een sterk team dat in staat is om te strijden voor prijzen. Priske kijkt dan ook vol vertrouwen uit naar de toekomst met Paixão als een van de sleutelspelers in zijn team.