×
Home Nieuws Livescore

Valentijn Driessen verbaasd: Milambo niet in Oranje voorselectie.

Valentijn Driessen verbaasd: Milambo niet in Oranje voorselectie.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 19:08 uur

Valentijn Driessen, de voetbalanalist van De Telegraaf, uit zijn verbazing over de afwezigheid van Antoni Milambo in de voorselectie van het Nederlands elftal. Driessen is ervan overtuigd dat de Feyenoord-middenvelder wel een plek had verdiend als hij voor Ajax zou spelen. De chef voetbal van de krant vindt het opmerkelijk dat bondscoach Ronald Koeman Milambo niet heeft opgeroepen, gezien zijn kwaliteiten en prestaties in het veld.

Milambo, die momenteel uitkomt voor Feyenoord, heeft volgens Driessen laten zien dat hij van toegevoegde waarde kan zijn voor Oranje. De middenvelder heeft een sterk seizoen gedraaid en heeft zijn potentieel laten zien in de Eredivisie. Driessen benadrukt dat Milambo's afwezigheid in de voorselectie een gemiste kans is voor het Nederlands elftal, vooral gezien zijn potentieel en vorm.

De discussie rondom de selectie van Milambo zorgt voor verdeelde meningen onder voetbalfans en experts. Sommigen zijn het eens met Driessen en vinden dat de Feyenoord-speler een kans had verdiend bij Oranje, terwijl anderen van mening zijn dat er genoeg concurrentie is op het middenveld. Bondscoach Koeman heeft echter zijn keuze gemaakt en de definitieve selectie zal binnenkort bekend worden gemaakt. Het blijft afwachten of Milambo alsnog een plek zal krijgen in het Nederlands elftal voor de komende interlands.