×
Home Nieuws Livescore

Ancelotti zwijgt voor Clásico na Van Basten's advies.

Ancelotti zwijgt voor Clásico na Van Basten's advies.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 18:32 uur

In de aanloop naar de langverwachte Clásico tussen Real Madrid en FC Barcelona heeft coach Carlo Ancelotti een interessante anekdote gedeeld over voetballegende Marco van Basten. Ancelotti, die momenteel aan het roer staat bij Real Madrid, onthulde dat hij van plan is om een vergelijkbare benadering te hanteren als Van Basten in de aanloop naar de grote wedstrijd.

Ancelotti, bekend om zijn kalme en bedachtzame aanpak, heeft aangegeven dat hij ervoor kiest om niet te veel te zeggen tegen zijn spelers voorafgaand aan het cruciale duel met Barcelona. Deze beslissing is geïnspireerd op de werkwijze van Van Basten, die bekend stond om zijn spaarzame woorden en focus op het laten zien van zijn vertrouwen in zijn team op het veld.

Met de Clásico die op het punt staat om los te barsten, zullen de spelers van Real Madrid onder leiding van Ancelotti zich moeten voorbereiden op een intense strijd tegen hun eeuwige rivalen uit Catalonië. Door te putten uit de wijsheid van voetbalgrootheden zoals Van Basten, hoopt Ancelotti zijn team te motiveren en te inspireren om het beste van zichzelf te laten zien in wat ongetwijfeld een epische confrontatie zal worden.