×
Home Nieuws Livescore

Lotomba geblesseerd na CL-wedstrijd, mist duel tegen Utrecht.

Lotomba geblesseerd na CL-wedstrijd, mist duel tegen Utrecht.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 17:48 uur

Feyenoord zal het aankomende weekend in de Eredivisie-wedstrijd tegen FC Utrecht moeten improviseren nu rechtsback Jordan Lotomba niet beschikbaar zal zijn. De Zwitser liep tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Benfica een blessure op, waardoor hij niet fit genoeg is om zondag in actie te komen. Trainer Brian Priske heeft bevestigd dat Lotomba niet ongeschonden uit het Europese duel is gekomen en dat hij rust nodig heeft om volledig te herstellen.

De afwezigheid van Lotomba zal een aderlating zijn voor Feyenoord, aangezien de rechtsback een belangrijke schakel is in de defensie van de Rotterdamse club. Zijn snelheid en aanvallende impulsen zullen gemist worden in het duel tegen FC Utrecht, dat bekend staat om zijn fysieke spel en snelle omschakelingen. Priske zal nu moeten kijken naar alternatieven om de defensieve linie te versterken en de aanval te ondersteunen zonder Lotomba.

De blessure van Lotomba komt op een ongelukkig moment voor Feyenoord, dat momenteel in een goede vorm verkeert en bovenin de Eredivisie meedraait. Met belangrijke wedstrijden in het vooruitzicht zal het gemis van de rechtsback een uitdaging vormen voor Priske en zijn team. Het is nu aan de rest van de selectie om op te staan en te laten zien dat ze ook zonder Lotomba in staat zijn om resultaten te behalen.