×
Home Nieuws Livescore

Phil Foden: mindere seizoensstart door oververmoeidheid na druk jaar.

Phil Foden: mindere seizoensstart door oververmoeidheid na druk jaar.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 16:48 uur

Manchester City-aanvaller Phil Foden heeft onthuld dat zijn trage start van het seizoen te wijten is aan de vermoeidheid die hij heeft opgelopen door het drukke voorgaande seizoen. De jonge Engelsman heeft toegegeven dat hij lange tijd oververmoeid is geweest, wat zijn prestaties op het veld heeft beïnvloed.

Foden, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit, heeft moeite gehad om zijn gebruikelijke vorm te vinden in de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen. De 21-jarige aanvaller heeft aangegeven dat hij nu hard werkt om zijn conditie te verbeteren en zijn vermoeidheid te overwinnen, zodat hij weer op zijn best kan presteren voor Manchester City.

De talentvolle speler heeft benadrukt dat hij zich bewust is van het belang van rust en herstel in het voetbal en dat hij heeft geleerd van zijn ervaringen. Foden is vastbesloten om zijn fysieke en mentale gesteldheid te verbeteren, zodat hij zijn team kan helpen bij het behalen van successen in zowel nationale als internationale competities.

Manchester City-fans zullen ongetwijfeld hopen dat Foden snel zijn topvorm terugvindt en zijn stempel kan drukken op het spel van de ploeg. Met zijn talent en toewijding lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat de jonge aanvaller weer schittert op het veld en zijn potentieel volledig benut.