×
Home Nieuws Livescore

Erik ten Hag: Blessureleed houdt Manchester United in greep

Erik ten Hag: Blessureleed houdt Manchester United in greep
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 16:16 uur

Trainer Erik ten Hag van Manchester United heeft tijdens een persconferentie voorafgaand aan de Premier League-wedstrijd tegen West Ham United zijn zorgen geuit over de blessureproblemen van zijn team. De Nederlandse coach van The Red Devils benadrukte dat de blessures een grote hindernis vormen voor het team en dat het een uitdaging is om hiermee om te gaan.

Ten Hag gaf aan dat het voor Manchester United belangrijk is om de blessures zo snel mogelijk onder controle te krijgen, zodat de ploeg op volle sterkte kan spelen. De trainer benadrukte het belang van een fitte selectie om succesvol te kunnen zijn in de competitie en andere toernooien waar de club aan deelneemt.

Met belangrijke wedstrijden op komst, waaronder de ontmoeting met West Ham United, zal het voor Erik ten Hag en zijn staf een uitdaging zijn om de juiste balans te vinden tussen het managen van de blessuregevallen en het behalen van goede resultaten op het veld. De coach blijft echter optimistisch en vastberaden om zijn team naar succes te leiden, ondanks de tegenslagen die de blessures met zich meebrengen.