×
Home Nieuws Livescore

Van Hanegem lovend over Trauner: 'Uitstraling helpt Feyenoord'

Van Hanegem lovend over Trauner: 'Uitstraling helpt Feyenoord'
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 16:08 uur

Voormalig Feyenoord-speler Willem van Hanegem heeft zijn bewondering uitgesproken voor de prestaties van Gernot Trauner tijdens de wedstrijd tegen Benfica. De Oostenrijkse verdediger wist indruk te maken op Van Hanegem, die van mening is dat Trauner niet alleen met zijn spel, maar ook met zijn uitstraling een positieve invloed heeft op het team. De oud-voetballer van de Rotterdammers is van mening dat Trauner een belangrijke rol speelt in het vooruit helpen van Feyenoord.

Van Hanegem, die zelf een rijke historie heeft bij Feyenoord, is lovend over de impact die Trauner heeft binnen het team. De ervaren oud-speler ziet in de Oostenrijker een speler die niet alleen op het veld zijn mannetje staat, maar ook buiten het veld een positieve invloed heeft op zijn medespelers. Trauner wordt geprezen om zijn leiderschap en zijn vermogen om het team te motiveren en inspireren.

De complimenten van Willem van Hanegem zullen ongetwijfeld als een grote eer worden beschouwd door Gernot Trauner. De verdediger, die in de zomer naar Feyenoord kwam, lijkt zich snel te hebben aangepast aan zijn nieuwe omgeving en laat zien dat hij een waardevolle toevoeging is aan het team. Met zijn sterke optredens en positieve uitstraling lijkt Trauner een belangrijke spil te worden in het succes van Feyenoord dit seizoen.