×
Home Nieuws Livescore

Bosz looft Tillman na 'buitengewoon goede' wedstrijd tegen PSG

Bosz looft Tillman na 'buitengewoon goede' wedstrijd tegen PSG
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 15:16 uur

Trainer Peter Bosz van PSV is vol lof over de prestaties van Malik Tillman tijdens de wedstrijd tegen Paris Saint-Germain. Bosz omschrijft de Amerikaanse speler als 'buitengewoon goed' en prijst zijn optreden op het veld. Tillman kreeg van Bosz de kans om als controlerende middenvelder te spelen en wist deze positie met verve te vervullen.

Tijdens de persconferentie ter voorbereiding op het aankomende duel met PEC Zwolle onthulde Bosz dat Tillman na de wedstrijd met een verrassende mededeling kwam. De trainer was onder de indruk van de professionaliteit en toewijding van zijn pupil, die blijkbaar nog meer in zijn mars heeft dan Bosz aanvankelijk dacht. De onthulling van Tillman zorgde voor een positieve sfeer binnen het team en gaf Bosz nog meer vertrouwen in de jonge speler.

Met zijn sterke optreden tegen Paris Saint-Germain heeft Malik Tillman bewezen dat hij een waardevolle toevoeging is aan het team van PSV. Bosz is dan ook vastberaden om de Amerikaan verder te ontwikkelen en hem kansen te blijven geven om zijn talent te laten zien. De coach kijkt met optimisme naar de toekomst en gelooft dat Tillman nog veel meer kan betekenen voor het team in de komende wedstrijden.