×
Home Nieuws Livescore

Bosz begrijpt keuze Koeman voor Lang in Oranje

Bosz begrijpt keuze Koeman voor Lang in Oranje
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 14:40 uur

Trainer Peter Bosz van PSV heeft positief gereageerd op het nieuws dat Noa Lang is opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal door bondscoach Ronald Koeman. Bosz gaf aan dat hij niet verbaasd was over deze beslissing, aangezien hij eerder al contact had gehad met Koeman over Lang. De talentvolle speler heeft indruk gemaakt met zijn prestaties en Bosz zag de selectie dan ook wel aankomen.

Noa Lang heeft zich dit seizoen laten gelden als een van de revelaties in de Eredivisie. Met zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid heeft hij een belangrijke rol gespeeld in de successen van PSV. Zijn selectie voor Oranje is dan ook een beloning voor zijn harde werk en talent. Bosz is trots op Lang en ziet het als een bevestiging van zijn kwaliteiten.

De bondscoach heeft met het opnemen van Noa Lang in de voorselectie van het Nederlands elftal een signaal afgegeven naar de rest van de spelers. Het laat zien dat prestaties op het veld beloond worden en dat er kansen liggen voor jonge talenten om zich te bewijzen op het hoogste niveau. Lang zal nu moeten laten zien dat hij ook op internationaal niveau zijn mannetje kan staan en Bosz heeft er alle vertrouwen in dat hij die uitdaging aan kan.