×
Home Nieuws Livescore

Heracles Almelo boekt recordverlies van 3 miljoen euro

Heracles Almelo boekt recordverlies van 3 miljoen euro
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 14:32 uur

Heracles Almelo heeft onlangs bekendgemaakt dat het over het afgelopen boekjaar een recordverlies van meer dan drie miljoen euro heeft geleden. Dit nieuws kwam naar buiten via de officiële website van de club, waarin ook een toelichting op de cijfers werd gegeven. Het verlies, hoewel aanzienlijk, blijkt onderdeel te zijn van het vijfjarenplan van de club en was dus van tevoren ingecalculeerd.

Het bestuur van Heracles Almelo benadrukt dat het verlies geen reden tot paniek is en dat het past binnen de langetermijnstrategie van de club. Ondanks de financiële tegenvaller blijft de club vastberaden om haar sportieve ambities na te streven en verder te bouwen aan een solide toekomst. De focus ligt daarbij op het versterken van de selectie en het uitbouwen van de jeugdopleiding.

De supporters van Heracles Almelo worden opgeroepen om vertrouwen te blijven houden in de club en haar visie. Het bestuur benadrukt dat de financiële situatie onder controle is en dat er geen reden is tot zorgen. Met een duidelijk plan voor ogen en de steun van de fans hoopt de club de komende jaren weer financieel gezond te worden en sportief succes te behalen.