×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord en Igor Paixão akkoord over contract tot 2029

Feyenoord en Igor Paixão akkoord over contract tot 2029
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 14:24 uur

Feyenoord en Igor Paixão hebben de handen ineengeslagen en zijn tot een principeakkoord gekomen over een langdurig contract. De Rotterdamse club heeft via officiële kanalen bevestigd dat de Braziliaanse aanvaller binnenkort zijn handtekening zal zetten onder een overeenkomst die hem tot de zomer van 2029 aan de club zal binden.

De 21-jarige Igor Paixão heeft sinds zijn komst naar Feyenoord in 2020 indruk gemaakt met zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid. Zijn prestaties hebben niet alleen de clubleiding, maar ook de supporters overtuigd van zijn potentieel en waarde voor het team. Het nieuwe contract is dan ook een beloning voor zijn harde werk en toewijding op het veld.

Met het verlengen van het contract van Igor Paixão geeft Feyenoord een duidelijk signaal af dat de club gelooft in de toekomst van de jonge speler en hem beschouwt als een belangrijke bouwsteen voor het team. De supporters kunnen zich verheugen op nog meer acties en doelpunten van de getalenteerde Braziliaan in de komende jaren, terwijl Feyenoord hoopt te profiteren van zijn groei en ontwikkeling binnen de club.

Het is een spannende tijd voor zowel Igor Paixão als Feyenoord, met een nieuw hoofdstuk dat binnenkort zal beginnen met de ondertekening van het langdurige contract. De fans kunnen niet wachten om hun favoriete speler in actie te zien op het veld en zijn successen te vieren terwijl hij zijn talent verder ontplooit in het shirt van de club.