×
Home Nieuws Livescore

Van der Meijde tackelt Mislintat: Isco geblokkeerd bij Ajax!

Van der Meijde tackelt Mislintat: Isco geblokkeerd bij Ajax!
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 18 september 2023 21:32 uur

In een spraakmakende aflevering van het televisieprogramma Veronica Offside op maandagavond heeft voormalig profvoetballer Andy van der Meijde voor opschudding gezorgd. Met een onverwachte actie ging hij vol in de aanval tegen Sven Mislintat, de technisch directeur van Ajax. Van der Meijde beweert namelijk dat Mislintat de komst van de Spaanse sterspeler Isco heeft tegengehouden.

"Isco, Ajax wilde hem dolgraag hebben en hij wilde zelf ook naar Ajax. Maar Mislintat stak er een stokje voor," onthult Van der Meijde met een veelbetekenende blik. Deze uitspraak zorgt voor grote verbazing bij voetbalanalist Wim Kieft: "Isco? Die Spaanse voetballer?" Van der Meijde knikt bevestigend en bekritiseert vervolgens de keuzes die Mislintat heeft gemaakt met betrekking tot zijn aankopen, die tot nu toe geen succesvolle start hebben gekend in Amsterdam. De voormalig speler van Internazionale en Everton uit zijn ongenoegen over het feit dat de technisch directeur de kans heeft laten liggen om de Spaanse middenvelder transfervrij aan te trekken.

Isco, die eerder uitkwam voor clubs als Valencia, Málaga en Real Madrid, speelde afgelopen seizoen voor Sevilla. Na zijn vertrek bij deze club in de zomer, waar hij transfervrij kon vertrekken, maakte hij uiteindelijk de opmerkelijke overstap naar Real Betis, de stadsgenoot en rivaal van Sevilla. Deze transfer zorgde destijds al voor de nodige ophef, maar nu lijkt het erop dat Mislintat een rol heeft gespeeld in het mislopen van een mogelijke transfer naar Ajax.

Deze onthullingen van Van der Meijde hebben de voetbalwereld in rep en roer gebracht. Het is nog maar de vraag hoe Mislintat en Ajax zullen reageren op deze beschuldigingen. Wordt vervolgd...