×
Home Nieuws Livescore

Jans geniet van Feyenoord's zege en kijkt vooruit

Jans geniet van Feyenoord's zege en kijkt vooruit
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 14:08 uur

Ron Jans, de coach van FC Utrecht, heeft volop genoten van de indrukwekkende overwinning van Feyenoord op Benfica in de Champions League. De Rotterdamse club wist met een knappe prestatie te zegevieren in Portugal, en Jans kon zijn bewondering voor het team niet onder stoelen of banken steken.

Met het duel tussen FC Utrecht en Feyenoord in het vooruitzicht, kijkt Jans reikhalzend uit naar de confrontatie. In een interview met ESPN liet de ervaren trainer weten dat hij zich verheugt op de wedstrijd tegen de Rotterdammers. De spanning en rivaliteit die bij dit soort ontmoetingen komen kijken, maken het voor Jans en zijn team een extra speciale uitdaging.

De wedstrijd belooft een boeiend schouwspel te worden, waarbij zowel FC Utrecht als Feyenoord alles op alles zullen zetten om de overwinning binnen te slepen. Jans zal ongetwijfeld zijn spelers motiveren en voorbereiden op deze belangrijke match, in de hoop om een positief resultaat neer te zetten tegen de ploeg die recentelijk nog zo sterk presteerde in Europa.