×
Home Nieuws Livescore

Bas Nijhuis negeert Vandaag Inside en vreest Privé.

Bas Nijhuis negeert Vandaag Inside en vreest Privé.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 13:08 uur

Scheidsrechter Bas Nijhuis heeft besloten om niet in te gaan op de uitnodigingen van het programma 'Vandaag Inside', zo onthulde presentator Wilfred Genee. De bekende arbiter heeft al geruime tijd geen contact meer gehad met de show. Volgens bronnen bij Mediacourant heeft dit te maken met Nijhuis' zorgen over mogelijke nieuwe onthullingen in roddelblad Privé.

Nijhuis, die bekend staat om zijn directe en soms controversiële uitspraken zowel op als buiten het veld, lijkt momenteel de media op afstand te houden. Zijn stilzwijgen tegenover 'Vandaag Inside' kan worden gezien als een teken van voorzichtigheid in het licht van mogelijke negatieve berichtgeving in de toekomst.

De scheidsrechter, die regelmatig in de schijnwerpers staat vanwege zijn optredens tijdens voetbalwedstrijden, lijkt momenteel de focus te leggen op zijn werk op het veld en minder op zijn aanwezigheid in de media. Het is nog onduidelijk of Nijhuis in de toekomst wellicht weer open staat voor interviews en optredens in televisieprogramma's. Voor nu lijkt hij echter liever buiten de schijnwerpers te blijven en zich te concentreren op zijn taken als scheidsrechter.