×
Home Nieuws Livescore

Depay moet focus verleggen naar Corinthians, zegt ESPN-analist

Depay moet focus verleggen naar Corinthians, zegt ESPN-analist
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 12:16 uur

Memphis Depay moet volgens Francisco De Laurentiis van ESPN Brazilië zijn prioriteiten leggen bij Corinthians in plaats van het Nederlands elftal. De sportjournalist volgt de competitie en de club op de voet en merkt op dat de aanvaller zich goed op zijn plek voelt in Brazilië. De Laurentiis is van mening dat Depay zich volledig moet focussen op zijn prestaties bij Corinthians, aangezien hij daar duidelijk op zijn gemak is.

Met zijn sterke optredens en doelpunten voor Corinthians lijkt Memphis Depay zijn draai te hebben gevonden in het Braziliaanse voetbal. De aanvaller straalt plezier en zelfvertrouwen uit op het veld, wat resulteert in indrukwekkende prestaties. De Laurentiis benadrukt dan ook dat het voor Depay van groot belang is om zijn aandacht te richten op zijn clubcarrière bij Corinthians, waar hij momenteel in topvorm verkeert.

Terwijl het Nederlands elftal wellicht een aantrekkelijke optie blijft voor Memphis Depay, is het volgens De Laurentiis essentieel dat de aanvaller zich volledig committeert aan zijn huidige club. Met zijn huidige vorm en positieve mindset kan Depay een cruciale speler zijn voor Corinthians en daarmee zijn waarde voor het team vergroten. De focus van Depay zou daarom moeten liggen op het blijven excelleren bij zijn club en het najagen van succes in de Braziliaanse competitie.