×
Home Nieuws Livescore

Josip Sutalo's opmars bij Ajax vertraagt volgens experts

Josip Sutalo's opmars bij Ajax vertraagt volgens experts
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 11:32 uur

Na een veelbelovende start bij Ajax lijkt Josip Sutalo nu toch wat moeite te hebben om zijn vorm vast te houden. De jonge speler had een moeilijk debuutjaar, maar leek dit seizoen sterk te beginnen. Echter, volgens voetbalanalisten Hans Kraay jr. en Cristian Willaert begint zijn prestatieniveau langzaam af te nemen.

Tijdens een discussie aan tafel bij Voetbalpraat van ESPN, uitten Kraay en Willaert hun zorgen over Sutalo's recente optredens. Waar hij aanvankelijk indruk maakte met zijn spel bij Ajax, lijkt hij nu moeite te hebben om zijn niveau vast te houden. De analisten benadrukten dat het belangrijk is voor Sutalo om zijn vorm snel weer op te pakken om zijn plek in het team veilig te stellen.

Hoewel Sutalo ongetwijfeld talent heeft, is het nu aan hem om te bewijzen dat hij consistent kan presteren op het hoogste niveau. De druk bij een topclub als Ajax is hoog en elke speler moet blijven strijden voor zijn plek in het team. Het is afwachten hoe Sutalo zal reageren op deze kritiek en of hij in staat zal zijn om zijn vorm weer terug te vinden in de komende wedstrijden.