×
Home Nieuws Livescore

Antony per brancard van veld, Ten Hag update blessure.

Antony per brancard van veld, Ten Hag update blessure.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 11:16 uur

In een spannend Europa League-duel tussen Fenerbahçe en Manchester United moest Antony donderdagavond het veld verlaten op een brancard. De Braziliaanse buitenspeler raakte geblesseerd tijdens de wedstrijd, wat zorgde voor bezorgdheid bij zowel fans als zijn teamgenoten. De blessure van Antony wierp een schaduw over de wedstrijd en zorgde voor onzekerheid over zijn herstel.

Trainer Erik ten Hag gaf na afloop van de wedstrijd een eerste update over de situatie van Antony. De coach liet weten dat de ernst van de blessure nog niet volledig duidelijk is en dat er verder onderzoek zal worden gedaan om de exacte aard van de kwetsuur vast te stellen. Het is vooralsnog onduidelijk hoelang Antony uit de roulatie zal zijn en of hij belangrijke wedstrijden zal moeten missen.

De blessure van Antony komt op een ongelukkig moment voor zowel de speler zelf als voor het team van Ajax. Met belangrijke wedstrijden in het vooruitzicht zal het gemis van de Braziliaanse sterspeler zwaar wegen. Fans hopen op een spoedig herstel voor Antony, zodat hij snel weer op het veld kan schitteren en zijn team kan ondersteunen in de strijd om belangrijke prijzen.