×
Home Nieuws Livescore

Van der Gijp prijst Feyenoord-talent na Europese triomf

Van der Gijp prijst Feyenoord-talent na Europese triomf
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 10:08 uur

Voormalig voetballer en huidige analist René van der Gijp heeft zijn lof geuit over het jonge talent van Feyenoord, Antoni Milambo. Tijdens de Champions League wedstrijd tegen Benfica, waar de Rotterdammers met 1-3 zegevierden, was Milambo een van de spelers die indruk wist te maken op Van der Gijp. De voormalige profvoetballer, die nu regelmatig te zien is als analist bij het programma 'Vandaag Inside', was onder de indruk van de prestaties van de Feyenoord-speler.

Van der Gijp benadrukte de uitstekende optredens van Feyenoord tijdens het bezoek aan Benfica en prees vooral de bijdrage van Milambo aan de overwinning. De jonge speler wist zich te onderscheiden en liet zien dat hij over veel potentieel beschikt. Zijn spel en inzet op het veld vielen niet alleen bij Van der Gijp, maar ook bij de fans en kenners op.

De lovende woorden van René van der Gijp zullen ongetwijfeld een boost geven aan het zelfvertrouwen van Antoni Milambo. Als een ervaren analist en voetbalautoriteit die bekend staat om zijn scherpe analyses, is het een groot compliment om van hem erkenning te krijgen. Het is nu aan Milambo om deze positieve energie vast te houden en zich verder te ontwikkelen als een belangrijke speler voor Feyenoord en mogelijk zelfs voor het Nederlands elftal.