×
Home Nieuws Livescore

Depay schittert met assist en bijna winnende goal.

Depay schittert met assist en bijna winnende goal.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 09:32 uur

Memphis Depay schitterde opnieuw op het Zuid-Amerikaanse voetbaltoneel, ditmaal voor Corinthians. In de spannende eerste halve finale van de Copa Sudamericana tegen Racing Club liet de Nederlandse sterspeler zijn klasse zien. Met een assist op zak en de kans op de winnende goal voor zijn voeten, was Depay een ware plaag voor de verdediging van de tegenstander. Ondanks zijn inzet eindigde de wedstrijd in een gelijkspel van 2-2, waardoor de spanning voor de returnwedstrijd alleen maar toeneemt.

Depay, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, toonde wederom zijn waarde voor Corinthians. Zijn creativiteit en doelgerichtheid zorgden voor gevaarlijke momenten voor het doel van Racing Club. Met zijn assist en dreigende aanwezigheid in de zestienmeter liet Depay zien waarom hij een van de smaakmakers van het toernooi is.

De supporters van Corinthians keken ademloos toe terwijl Depay zijn magie vertoonde op het veld. Zijn onvoorspelbaarheid en vermogen om het verschil te maken in cruciale momenten maken hem een onmisbare schakel in het team. Met nog een belangrijke returnwedstrijd voor de boeg, zal Depay ongetwijfeld alles op alles zetten om zijn team naar de finale van de Copa Sudamericana te loodsen.