×
Home Nieuws Livescore

Onzekerheid over hersteltijd Ruben van Bommel na blessure.

Onzekerheid over hersteltijd Ruben van Bommel na blessure.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 09:16 uur

AZ-speler Ruben van Bommel zal voorlopig niet in actie kunnen komen, nadat hij in de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur een ernstige blessure heeft opgelopen. De aanvaller liep in de openingsfase van de wedstrijd een serieuze wond op, zo bevestigde trainer Maarten Martens na afloop van de wedstrijd. Het is op dit moment nog onduidelijk hoelang Van Bommel uit de roulatie zal zijn en hoe lang het herstel zal duren.

De blessure van Van Bommel komt op een ongelukkig moment voor AZ, aangezien de aanvaller de laatste tijd in goede vorm verkeerde en een belangrijke speler was voor het team. Zijn afwezigheid zal dan ook een flinke aderlating zijn voor de ploeg van trainer Martens, die nu op zoek zal moeten naar alternatieven om het gemis van Van Bommel op te vangen.

De supporters van AZ zullen ongetwijfeld teleurgesteld zijn door het nieuws over de blessure van Van Bommel, aangezien hij geliefd is bij de fans vanwege zijn doelpunten en harde werk op het veld. Het is nu aan de rest van het team om op te staan en te laten zien dat ze ook zonder Van Bommel kunnen presteren. Hopelijk zal de aanvaller snel herstellen en weer terugkeren op het veld om zijn team te versterken.