×
Home Nieuws Livescore

AZ schittert ondanks verlies tegen Tottenham in Europa League.

AZ schittert ondanks verlies tegen Tottenham in Europa League.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 08:48 uur

Na de 1-0 nederlaag van AZ tegen Tottenham Hotspur in de Europa League, zijn de Nederlandse ochtendkranten vol lof over het spel van de ploeg onder leiding van Maarten Martens. Ondanks de teleurstellende uitkomst, waarbij de Alkmaarders opnieuw een nederlaag leden, hebben ze een sterke indruk achtergelaten in Noord-Londen.

De kranten prijzen de vastberadenheid en het doorzettingsvermogen van AZ, die ondanks de moeilijke omstandigheden hun beste beentje hebben voorgezet. Het spel van de ploeg werd gekenmerkt door aanvallende impulsen en solide verdedigend werk, wat de fans hoop geeft voor de rest van het seizoen.

Maarten Martens wordt geprezen voor zijn tactische keuzes en het motiveren van zijn spelers om tot het uiterste te gaan. De coach wordt gezien als een belangrijke factor in de ontwikkeling van het team en wordt toegejuicht voor zijn positieve invloed op het spel van AZ.

Hoewel de nederlaag pijnlijk is, overheerst het gevoel van trots en optimisme in de Nederlandse pers. De Alkmaarders hebben bewezen dat ze kunnen concurreren op het hoogste niveau en worden aangemoedigd om deze vorm vast te houden in de komende wedstrijden.