×
Home Nieuws Livescore

Kritiek op Ajax na moeizame 0-3 zege in Europa League.

Kritiek op Ajax na moeizame 0-3 zege in Europa League.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 07:48 uur

Na de overwinning van Ajax met 0-3 op Qarabag in de Europa League, tonen de ochtendkranten zich kritisch over het spel van de Amsterdammers. Ondanks ruim vijf kwartier met een man meer op het veld, slaagde het team van Francesco Farioli er niet in om de thuisploeg constant onder druk te zetten op hun eigen helft.

De kranten benadrukken dat Ajax, ondanks de numerieke superioriteit, niet in staat was om optimaal te profiteren van de situatie. De Amsterdammers slaagden er niet in om hun tegenstander constant te domineren en dwingen tot verdedigen. Dit gebrek aan effectiviteit in het benutten van de overtalsituatie wordt gezien als een zorgwekkend aspect van het spel van Ajax.

Hoewel de overwinning op Qarabag positief is voor Ajax, wijzen de kranten op de noodzaak voor verbetering in het benutten van kansen en het controleren van wedstrijden. Het vermogen om een numeriek voordeel om te zetten in doelpunten en overwicht op het veld wordt gezien als cruciaal voor de ambities van de Amsterdammers in zowel de Europa League als de nationale competitie.