×
Home Nieuws Livescore

Kritiek op Ten Hag en Zirkzee na remise United

Kritiek op Ten Hag en Zirkzee na remise United
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 00:48 uur

Na de teleurstellende remise van Manchester United tegen Fenerbahçe (1-1) in de Europa League, staan trainer Erik ten Hag en spits Joshua Zirkzee opnieuw in het middelpunt van de belangstelling in de Britse media. De Mancunians hebben na drie wedstrijden nog steeds geen overwinning weten te behalen in de competitiefase van het toernooi.

De druk neemt toe op Ten Hag, die al langer onder vuur ligt vanwege de wisselvallige prestaties van zijn team. De fans en analisten zijn kritisch op zijn tactische keuzes en de resultaten die daaruit voortkomen. Zirkzee, die in de zomer werd aangetrokken als versterking voor de aanval, heeft tot nu toe nog niet kunnen overtuigen met zijn doelpuntenproductie.

De Britse media speculeren over mogelijke veranderingen in de opstelling en tactiek van Manchester United om de negatieve spiraal te doorbreken. Ten Hag zal moeten laten zien dat hij in staat is om het tij te keren en de ploeg weer op de juiste koers te krijgen. Zirkzee zal op zijn beurt moeten bewijzen dat hij het vertrouwen in hem waard is en zijn stempel kan drukken in het Europese avontuur van de club.