×
Home Nieuws Livescore

Oosting trots op Twente ondanks verlies tegen Lazio.

Oosting trots op Twente ondanks verlies tegen Lazio.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 00:24 uur

Trainer Joseph Oosting van FC Twente blikt met een tevreden gevoel terug op de recente wedstrijd tegen SS Lazio, ondanks de nederlaag van zijn team. De Tukkers kregen in de thuiswedstrijd al vroeg een rode kaart, maar Oosting is trots op de manier waarop zijn spelers zich hebben ingezet. De coach benadrukt dat hij de juiste mentaliteit en strijdlust heeft gezien bij zijn team, ondanks de moeilijke omstandigheden waarmee ze werden geconfronteerd.

Oosting prijst de veerkracht van zijn spelers en benadrukt dat ze tot het einde hebben gestreden, ondanks de numerieke minderheid op het veld. De coach is ervan overtuigd dat deze positieve instelling en vastberadenheid van zijn team hen in de toekomst verder zal brengen. Hij ziet de wedstrijd als een leerervaring en gelooft dat de spelers hier sterker uit zullen komen.

Hoewel de nederlaag pijnlijk is, put Oosting hoop uit de prestatie van zijn team en ziet hij genoeg aanknopingspunten om op voort te bouwen. De coach is vastbesloten om met FC Twente te blijven werken aan verbetering en ontwikkeling, zodat de ploeg sterker en veerkrachtiger wordt in de komende wedstrijden. Oosting blijft optimistisch over de toekomst van zijn team en is vastberaden om samen met zijn spelers successen te behalen.