×
Home Nieuws Livescore

Gurbanov woedend op scheids na rode kaarten tegen Ajax.

Gurbanov woedend op scheids na rode kaarten tegen Ajax.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2024 00:00 uur

Na de Europa League-wedstrijd tussen Qarabag FK en Ajax was Gurban Gurbanov, de trainer van Qarabag FK, duidelijk geïrriteerd over de beslissingen van scheidsrechter Nick Walsh. De coach uitte zijn ongenoegen over de rode kaarten die zijn team ontving tijdens het duel dat eindigde in een 0-3 nederlaag voor Qarabag FK. Gurbanov liet weten dat hij het absoluut oneens was met de beslissingen van de scheidsrechter en voelde zich benadeeld door de arbitrage.

De rode kaarten die vielen tijdens de wedstrijd zorgden voor de nodige opschudding bij Qarabag FK, dat al snel met een numerieke minderheid op het veld stond. Gurbanov benadrukte na afloop van het duel dat hij vond dat zijn spelers onterecht van het veld waren gestuurd en dat dit een grote impact had op de wedstrijd. De trainer sprak zijn teleurstelling uit over de gang van zaken en gaf aan dat hij het gevoel had dat zijn team niet eerlijk behandeld was.

Ondanks de frustratie over de rode kaarten en de nederlaag tegen Ajax, blijft Gurban Gurbanov vastberaden om zijn team weer op te peppen voor de volgende wedstrijd. De trainer is vastbesloten om zijn spelers te motiveren en te blijven strijden in de Europa League. Hij gelooft dat Qarabag FK nog steeds kans maakt om verder te komen in het toernooi en zal er alles aan doen om zijn team daarbij te ondersteunen.