×
Home Nieuws Livescore

Noa Lang fit voor Champions League-duel PSV tegen Arsenal

Noa Lang fit voor Champions League-duel PSV tegen Arsenal
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 18 september 2023 21:08 uur

PSV kan opgelucht ademhalen met het oog op het Champions League-duel met Arsenal van komende woensdag. Er is goed nieuws voor de Eindhovense club, want Noa Lang heeft maandag de training bijgewoond en zal dinsdag meereizen naar Londen, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Lang, die zaterdag in de basis stond tijdens de wedstrijd tegen NEC (4-0), moest halverwege de tweede helft noodgedwongen naar de kant vanwege wat kleine klachten. Dit zorgde voor enige bezorgdheid na afloop van de wedstrijd. Trainer Peter Bosz gaf aan dat hij zich zorgen maakte, omdat Lang eerder had aangegeven door te willen spelen ondanks vergelijkbare klachten. Echter, dit keer kwam Lang zelf naar de zijlijn en gaf aan dat hij gewisseld wilde worden.

Gelukkig hoeft Bosz zich geen zorgen meer te maken, volgens PSV-watcher Rik Elfrink van het ED. Hij laat weten dat de Oranje-international woensdag gewoon zal spelen tegen Arsenal, tenzij er toch nog een reactie komt. Er zal dinsdag nog een laatste controle plaatsvinden om zeker te zijn van zijn fitheid. Het Champions League-duel tussen Arsenal en PSV begint woensdagavond om 21.00 uur.

Noa Lang heeft vandaag getraind bij PSV en zal morgen meereizen naar Londen om tegen Arsenal te spelen, tenzij er toch nog een reactie komt. Het lijkt er echter op dat alles goed zal komen. Morgen zal er nog een laatste check plaatsvinden.

— Rik Elfrink (@RikElfrink) 18 september 2023