×
Home Nieuws Livescore

Clasie eist stappen en beloning na vijf nederlagen AZ.

Clasie eist stappen en beloning na vijf nederlagen AZ.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 23:48 uur

Na de teleurstellende wedstrijd tussen AZ en Tottenham Hotspur heeft Jordy Clasie zijn ploeg streng toegesproken. De middenvelder was duidelijk in zijn boodschap en eiste dat er verandering komt binnen het team. Met vijf opeenvolgende nederlagen op zak, is het volgens Clasie hoog tijd dat AZ stappen gaat zetten en zichzelf gaat belonen.

Clasie, die bekend staat om zijn leiderschap op het veld, liet geen spaan heel van de prestaties van zijn team. Hij benadrukte het belang van verbetering en de noodzaak om de negatieve spiraal te doorbreken. De middenvelder is vastberaden om samen met zijn medespelers de weg omhoog in te slaan en weer successen te behalen.

De harde woorden van Clasie hebben de spelers van AZ wakker geschud en zorgen voor een gevoel van urgentie binnen de ploeg. De druk ligt nu op de schouders van de spelers om te laten zien dat zij in staat zijn om de trend te keren en weer te gaan winnen. Met de steun van Clasie en de rest van het team, hopen de Alkmaarders snel weer op de juiste koers te komen en de fans trots te maken.