×
Home Nieuws Livescore

Farioli tevreden met Ajax's winst, lof voor spitsen.

Farioli tevreden met Ajax's winst, lof voor spitsen.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 22:48 uur

Ajax behaalt een overtuigende 0-3 overwinning op Qarabag, maar trainer Francesco Farioli erkent dat de uitvoering van zijn team nog verbeterd kan worden. Ondanks de kritiek op het spel, is Farioli toch erg tevreden met het resultaat van de wedstrijd. De Italiaanse coach is vooral blij met de prestaties van zijn spitsen, Wout Weghorst en Chuba Akpom, die beiden wisten te scoren tijdens het duel.

Farioli prijst de bijdrage van Weghorst en Akpom aan de overwinning en benadrukt het belang van hun doelpunten voor het team. De Italiaanse trainer is vol lof over de inzet en kwaliteiten van zijn aanvallers en ziet hun doelpunten als een beloning voor hun harde werk op het veld. Hij is ervan overtuigd dat de doelpunten van Weghorst en Akpom het zelfvertrouwen van het team zullen versterken voor de komende wedstrijden.

Hoewel Farioli toegeeft dat er ruimte is voor verbetering in het spel van Ajax, is hij optimistisch over de toekomst van het team. De trainer ziet de overwinning op Qarabag als een belangrijke stap in de goede richting en is vastbesloten om samen met zijn spelers te blijven werken aan het verbeteren van hun prestaties. Met de steun van Weghorst, Akpom en de rest van het team, is Farioli ervan overtuigd dat Ajax nog veel successen zal behalen in het komende seizoen.