×
Home Nieuws Livescore

Manchester United wint Europa League duel dankzij Eriksen

Manchester United wint Europa League duel dankzij Eriksen
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 21:56 uur

Manchester United heeft een vliegende start gemaakt in het Europa League-duel tegen Fenerbahçe door al snel het net te laten bollen. Het was een prachtige samenwerking tussen Noussair Mazraoui en Joshua Zirkzee die de weg openden naar de openingstreffer. Het was uiteindelijk Christian Eriksen die koelbloedig afrondde en de bezoekers op een 0-1 voorsprong zette.

De fans van Manchester United konden al vroeg in de wedstrijd juichen toen Eriksen het net vond. De aanval opgezet door Mazraoui en Zirkzee liet zien dat de ploeg goed op elkaar ingespeeld is en dat resulteerde in een prachtig doelpunt. De spelers van Fenerbahçe stonden erbij en keken ernaar terwijl Eriksen de bal in het doel schoof, waardoor de thuisploeg direct op achterstand werd gezet.

De goal van Eriksen zorgde voor een golf van enthousiasme bij de spelers en supporters van Manchester United. De voorsprong gaf de ploeg een boost en zorgde voor vertrouwen in het verdere verloop van de wedstrijd. Met nog veel speeltijd te gaan, belooft het een enerverend duel te worden tussen deze twee Europese grootmachten. Manchester United heeft in ieder geval laten zien dat ze gevaarlijk kunnen zijn voor het doel van Fenerbahçe.