×
Home Nieuws Livescore

Ajax wint eenvoudig met 0-3 van Qarabag BK

Ajax wint eenvoudig met 0-3 van Qarabag BK
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 20:48 uur

Ajax heeft met overtuiging de overwinning behaald in hun Europa League-wedstrijd tegen Qarabag BK, ondanks een matige vertoning. De Amsterdammers wisten met doelpunten van Kenneth Taylor, Wout Weghorst en Chuba Akpom een solide 0-3 zege te behalen in Azerbeidzjan. Deze overwinning brengt Ajax op een totaal van zeven punten in de Europa League, waardoor ze stevig op koers liggen voor een plek in de volgende ronde.

Hoewel het spel van Ajax niet altijd even sprankelend was, slaagden ze erin om efficiënt te zijn in de afronding. Kenneth Taylor liet zien waarom hij wordt gezien als een van de grootste talenten van de club door de score te openen. Vervolgens was het de ervaren Wout Weghorst die zijn klasse toonde door de voorsprong te verdubbelen met een doelpunt van grote klasse.

De overwinning werd uiteindelijk veiliggesteld door Chuba Akpom, die met zijn doelpunt de wedstrijd definitief besliste in het voordeel van Ajax. Ondanks het feit dat de ploeg niet hun beste spel liet zien, zullen ze tevreden zijn met de drie punten en de voortgang die ze boeken in het Europese toernooi. Ajax-fans kunnen dan ook met vertrouwen uitkijken naar de volgende wedstrijd, wetende dat hun team op de goede weg is naar succes in de Europa League.