×

Sneijder geïrriteerd: Ajax leidt in Baku, maar teleurstellend spel

dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 20:08 uur

Ajax leidt met 0-1 na de eerste helft in Baku, maar de prestatie van de Amsterdammers laat nogal wat te wensen over volgens voormalig sterspeler Wesley Sneijder. De voorsprong van Ajax komt voort uit een vroeg doelpunt, maar het team slaagt er niet in om indruk te maken op iedereen, ondanks dat ze met een man meer op het veld staan.

Sneijder, die bekend staat om zijn kritische blik, heeft openlijk zijn irritatie geuit over het spel van Ajax. De voormalige middenvelder lijkt niet onder de indruk te zijn van de prestaties van de Amsterdammers tot nu toe in de wedstrijd. Ondanks de numerieke superioriteit, slaagt Ajax er niet in om dominantie te tonen en de tegenstander volledig onder druk te zetten.

De tweede helft belooft een spannende strijd te worden voor Ajax, aangezien ze zowel de voorsprong moeten behouden als hun spel moeten verbeteren om Sneijder en andere critici tevreden te stellen. De druk ligt nu bij de spelers van Ajax om te laten zien dat ze in staat zijn om hun voorsprong uit te bouwen en een overtuigende prestatie neer te zetten in Baku.