×
Home Nieuws Livescore

PSV mist Jerdy Schouten in komende wedstrijden.

PSV mist Jerdy Schouten in komende wedstrijden.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 19:24 uur

PSV zal de komende weken moeten improviseren op het middenveld, aangezien Jerdy Schouten tijdelijk niet beschikbaar zal zijn. De Eindhovenaren hebben donderdagavond aangekondigd dat de controlerende middenvelder een tijdje aan de kant zal staan. Dit nieuws komt nadat Schouten eerder deze week ook al afwezig was tijdens het Champions League-duel met Paris Saint-Germain.

De blessure van Schouten is een tegenvaller voor PSV, aangezien hij een belangrijke schakel is op het middenveld. Zijn afwezigheid zal een uitdaging vormen voor de ploeg en de trainer zal moeten nadenken over alternatieve opstellingen en tactieken om het gemis van Schouten op te vangen.

De supporters van PSV zullen teleurgesteld zijn dat ze hun sterspeler de komende wedstrijden moeten missen, maar zullen ongetwijfeld hun steun betuigen aan Schouten tijdens zijn herstelperiode. Het is nu aan de rest van het team om op te staan en te laten zien dat ze ook zonder Schouten kunnen presteren in de competitie en Europese wedstrijden.