×
Home Nieuws Livescore

Ajax-doelman Pasveer maakt het niet uit wie scoort

Ajax-doelman Pasveer maakt het niet uit wie scoort
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 19:08 uur

Ajax-doelman Remko Pasveer heeft laten weten dat het hem niet zoveel uitmaakt wie er scoort, of het nou Wout Weghorst of Brian Brobbey is. Voor Pasveer staat het teambelang voorop en hij wil simpelweg dat er doelpunten worden gemaakt. De ervaren keeper benadrukt dat het niet uitmaakt welke speler de bal in het net weet te krijgen, zolang het maar bijdraagt aan de overwinning van Ajax.

Pasveer, die bekend staat om zijn focus en toewijding op het veld, laat zien dat hij zich niet laat afleiden door individuele prestaties. Voor hem is het belangrijkste dat het team als geheel succesvol is en dat er resultaten worden geboekt. Zijn nuchtere kijk op het spel en zijn teamgerichte mentaliteit maken hem een waardevolle aanwinst voor Ajax.

Met zijn uitspraken benadrukt Pasveer het belang van samenwerking en teamspirit binnen de club. Hij laat zien dat het niet draait om individuele glorie, maar om gezamenlijke inspanningen en doelen. Als doelman van Ajax blijft Pasveer gefocust op het grotere plaatje en blijft hij vastberaden om zijn team naar succes te leiden, ongeacht wie er uiteindelijk de doelpunten maakt.