×
Home Nieuws Livescore

Van Basten welkom om Brobbey te coachen bij Ajax

Van Basten welkom om Brobbey te coachen bij Ajax
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 18:48 uur

Voormalig topvoetballer Marco van Basten wordt nog steeds met open armen ontvangen om zijn kennis en ervaring over te dragen aan de jonge talentvolle spits Brian Brobbey. Dit werd benadrukt door Francesco Farioli tijdens een interview met Ziggo Sport. Farioli, die werkzaam is bij de club, gaf aan dat Van Basten van harte welkom is om zijn expertise te delen met de veelbelovende Brobbey.

Daarnaast lichtte de Italiaan toe waarom Brobbey afgelopen donderdagavond op de reservebank begon. Volgens Farioli was dit een tactische keuze van de coach, die de jonge spits de kans wil geven om te leren en te groeien. Door te starten op de bank kan Brobbey vanuit een andere positie het spel observeren en zich voorbereiden om op het juiste moment het veld in te komen en zijn kwaliteiten te tonen.

Met de steun en begeleiding van ervaren professionals zoals Van Basten en de tactische inzichten van de coach, lijkt de toekomst rooskleurig voor Brian Brobbey. De jonge spits krijgt zo de kans om zich verder te ontwikkelen en zijn potentieel volledig te benutten in het profvoetbal.