×
Home Nieuws Livescore

Tijjani Reijnders in Champions League-elftal van de week

Tijjani Reijnders in Champions League-elftal van de week
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 17:48 uur

Tijjani Reijnders, de talentvolle speler van Feyenoord, is door de UEFA geselecteerd voor het Champions League-elftal van de week. De middenvelder maakte indruk met zijn sterke optreden en heeft daarmee een plek verdiend in het prestigieuze team. Reijnders liet zien over de kwaliteiten te beschikken die nodig zijn op het hoogste Europese niveau.

Helaas voor Antoni Milambo, die ook een uitstekende wedstrijd speelde voor Feyenoord tegen een sterk team in Lissabon, was er geen plek voor hem in het elftal van de week. Ondanks zijn indrukwekkende prestatie op het veld, moest Milambo genoegen nemen met een eervolle vermelding en werd hij niet opgenomen in het selecte gezelschap van de beste spelers van de week.

De selectie van Reijnders in het Champions League-elftal van de week is een mooie erkenning voor zijn harde werk en toewijding aan het spel. Als jonge speler laat hij zien dat hij klaar is om zich te meten met de top van Europa en zijn talenten verder te ontwikkelen op het hoogste niveau. Feyenoord en de fans kunnen trots zijn op de prestaties van Reijnders en hopen op nog meer successen in de toekomst.