×
Home Nieuws Livescore

Mohamed Daramy mogelijk seizoen uit door zware blessure.

Mohamed Daramy mogelijk seizoen uit door zware blessure.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 17:32 uur

Mohamed Daramy, de talentvolle voormalige Ajax-aanvaller die momenteel uitkomt voor Stade Reims, heeft recentelijk een zware tegenslag te verwerken gekregen. Het medische team van de Franse club heeft hem slecht nieuws gebracht: Daramy is ernstig geblesseerd geraakt en de kans bestaat dat hij dit seizoen niet meer in actie zal kunnen komen.

De blessure van Daramy komt op een uiterst ongelukkig moment, aangezien de jonge aanvaller bezig was met het tonen van zijn kwaliteiten op het veld. Zijn snelle dribbels en doelgerichtheid waren van onschatbare waarde voor Stade Reims, maar nu zal de ploeg het voorlopig zonder zijn bijdrage moeten stellen.

Het is een harde klap voor zowel Daramy als de club, die gehoopt hadden op een succesvolle voortzetting van het seizoen. De medische staf zal er alles aan doen om de aanvaller zo goed mogelijk te begeleiden in zijn herstelproces, maar het is duidelijk dat zijn afwezigheid een groot gemis zal zijn voor het team.

De supporters van Stade Reims zullen hun steun betuigen aan Daramy in deze moeilijke periode en hopen op een spoedig herstel, zodat de getalenteerde aanvaller snel weer schittert op de groene grasmat.