×
Home Nieuws Livescore

KNVB overweegt vertrek uit Zeist voor uitbreiding plannen

KNVB overweegt vertrek uit Zeist voor uitbreiding plannen
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 16:32 uur

De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) overweegt om Zeist te verlaten en elders een nieuwe locatie te betrekken. De voetbalbond staat voor een uitbreiding van haar activiteiten, maar twijfelt of dit haalbaar is op de huidige plek in Zeist. Om deze reden doet de KNVB een oproep aan gemeenten die geïnteresseerd zijn om zich te melden als potentiële nieuwe vestigingsplaats.

De KNVB, die al sinds jaar en dag gevestigd is in Zeist, staat voor een belangrijke beslissing omtrent haar toekomstige locatie. Met de wens om te groeien en zich verder te ontwikkelen, is het huidige onderkomen mogelijk niet meer toereikend. Door de oproep aan gemeenten hoopt de voetbalbond een geschikte nieuwe plek te vinden waar zij haar ambities kan verwezenlijken.

Verschillende gemeenten zullen ongetwijfeld staan te popelen om de KNVB te verwelkomen binnen hun grenzen. Het vertrek van de voetbalbond uit Zeist zou immers niet alleen een sportieve, maar ook een economische impuls kunnen betekenen voor de nieuwe vestigingsplaats. De KNVB zal de komende tijd de opties zorgvuldig overwegen alvorens een definitieve beslissing te nemen over haar toekomstige locatie.