×
Home Nieuws Livescore

Xavi Simons mist 'meerdere weken' door enkelblessure bij RB Leipzig.

Xavi Simons mist 'meerdere weken' door enkelblessure bij RB Leipzig.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 16:16 uur

Xavi Simons, de veelbelovende Oranje-international, heeft te maken met een flinke tegenvaller. Zijn club RB Leipzig heeft aangekondigd dat de jonge voetballer 'meerdere weken' aan de kant zal staan vanwege een vervelende enkelblessure. Dit nieuws komt als een harde klap voor Simons, die de laatste tijd indruk maakte met zijn spel en zich steeds meer in de kijker wist te spelen.

De blessure van Simons komt op een ongelukkig moment, aangezien hij de afgelopen periode steeds meer speeltijd kreeg en zijn talenten kon laten zien op het hoogste niveau. De 18-jarige middenvelder stond op het punt om een belangrijke rol te gaan spelen in het team van RB Leipzig, maar zal nu gedwongen worden om een stap terug te doen en te werken aan zijn herstel.

Het is voor Simons en zijn fans een bittere pil om te slikken, aangezien hij juist op het punt stond om zijn stempel te drukken in het internationale voetbal. De jonge speler zal nu moeten focussen op zijn revalidatie en er alles aan doen om zo snel mogelijk weer fit op het veld te staan. Het is een uitdaging waar Simons ongetwijfeld sterker uit zal komen, maar voor nu overheerst de teleurstelling over zijn gedwongen afwezigheid.