×
Home Nieuws Livescore

Antony open voor Ajax-terugkeer, Manchester United wil verhuren

Antony open voor Ajax-terugkeer, Manchester United wil verhuren
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 14:48 uur

Ajax heeft mogelijk een verrassende terugkeer in petto voor Antony, zo meldt het Braziliaanse sportmedium Goal. Volgens de berichtgeving zou de 24-jarige aanvaller openstaan voor een tijdelijke terugkeer naar de Amsterdamse club. Manchester United, de huidige werkgever van Antony, zou naar verluidt overwegen om hem deze winter op de verhuurlijst te zetten.

De Braziliaanse vleugelspeler heeft indruk gemaakt bij Manchester United sinds zijn komst, maar lijkt nu te lonken naar een tijdelijke terugkeer naar Ajax. Antony, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, zou graag weer willen schitteren in het rood-witte shirt van de Eredivisieclub.

Voor Ajax zou de mogelijke terugkeer van Antony een welkome versterking zijn. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan hij het team van Erik ten Hag naar een hoger niveau tillen. Het is echter nog afwachten of de Amsterdammers daadwerkelijk een poging zullen wagen om de Braziliaanse aanvaller terug te halen naar de Johan Cruijff ArenA.

Al met al lijkt Antony's toekomst nog onzeker, maar de geruchten over een mogelijke terugkeer naar Ajax zorgen voor de nodige opwinding onder de fans. Het belooft een interessante ontwikkeling te worden in de transferperiode van deze winter.