×
Home Nieuws Livescore

Ajax-trainer Farioli ontkracht geruchten over Henderson's Sunderland-terugkeer.

Ajax-trainer Farioli ontkracht geruchten over Henderson's Sunderland-terugkeer.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 12:16 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli heeft zijn bewondering uitgesproken voor Jordan Henderson, de Engelse voetballer die de afgelopen week veel aandacht kreeg in de Britse tabloids. Er gingen geruchten in zijn thuisland over een mogelijke terugkeer naar zijn jeugdclub Sunderland, maar Farioli lijkt deze speculaties tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel met Qarabag van de hand te wijzen.

Farioli benadrukte op de persconferentie dat Henderson een belangrijke speler is voor zijn huidige club en dat hij geen plannen heeft om te vertrekken. De trainer prees de kwaliteiten van Henderson en gaf aan dat hij een waardevolle bijdrage levert aan het team van Ajax. De geruchten over een mogelijke transfer naar Sunderland werden door Farioli afgedaan als ongegrond en niet ter zake doende.

Hoewel Henderson in verband werd gebracht met een terugkeer naar zijn jeugdliefde, lijkt het erop dat de focus van de speler momenteel volledig ligt op zijn prestaties bij Ajax. Farioli sprak vol lof over de inzet en professionaliteit van Henderson en benadrukte dat hij een essentieel onderdeel is van het team. De trainer is vastbesloten om met Henderson aan boord te blijven bouwen aan het succes van Ajax en lijkt niet onder de indruk van de transfergeruchten die de ronde doen.