×
Home Nieuws Livescore

Brian Riemer nieuwe bondscoach Denemarken na ontslag bij Anderlecht.

Brian Riemer nieuwe bondscoach Denemarken na ontslag bij Anderlecht.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 11:16 uur

De Deense voetbalbond heeft donderdag officieel aangekondigd dat Brian Riemer de nieuwe bondscoach van Denemarken wordt. Riemer, die slechts een maand geleden werd ontslagen als coach van RSC Anderlecht, maakt nu de overstap naar het nationale team. Hij stond al geruime tijd op de radar als mogelijke opvolger van Kasper Hjulmand, die na een teleurstellend EK besloot af te treden als bondscoach.

Met zijn ervaring in het Belgische voetbal en zijn eerdere werkzaamheden als assistent-bondscoach van Denemarken, brengt Riemer een schat aan kennis en expertise met zich mee naar zijn nieuwe rol. De Deense bond is ervan overtuigd dat hij de juiste persoon is om het nationale team naar succes te leiden en om de teleurstelling van het afgelopen EK om te zetten in positieve resultaten.

Riemer zelf is verheugd met zijn aanstelling en kijkt ernaar uit om aan de slag te gaan met de Deense spelers. Hij benadrukt het belang van teamwork, discipline en passie voor het spel, en is vastbesloten om een hechte en competitieve ploeg te smeden. De fans van het Deense voetbal hopen dat Riemer de nodige veranderingen kan doorvoeren en het team kan inspireren om opnieuw te schitteren op het internationale toneel.