×
Home Nieuws Livescore

Farioli luchtig over Rugani's opmerkelijke uitspraak voor Europa League

Farioli luchtig over Rugani's opmerkelijke uitspraak voor Europa League
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 11:08 uur

Trainer Francesco Farioli straalt van enthousiasme tijdens de persconferentie voorafgaand aan de Europa League-wedstrijd tegen Ajax. Met een brede glimlach op zijn gezicht beantwoordt de Italiaan vragen van de aanwezige journalisten. Wanneer hem gevraagd wordt naar een opmerkelijke uitspraak van zijn speler Daniele Rugani, kan Farioli een lach niet onderdrukken. "Ach, Daniele staat bekend om zijn humor en scherpe tong. Het houdt de sfeer in het team luchtig," grapt de coach.

De sfeer in het trainingskamp van de Italiaanse ploeg lijkt ontspannen en vol vertrouwen te zijn. Farioli benadrukt het belang van teamwork en discipline voor het behalen van succes in de Europa League. "We weten dat Ajax een geduchte tegenstander is, maar we zijn goed voorbereid en klaar om de uitdaging aan te gaan," verklaart de coach vol overtuiging.

Met nog enkele dagen te gaan tot de cruciale wedstrijd tegen de Nederlandse club, blijft Farioli optimistisch over de kansen van zijn team. "We hebben hard gewerkt om hier te komen en we zullen er alles aan doen om te winnen," besluit de coach vastberaden. De fans van de Italiaanse ploeg kijken reikhalzend uit naar het duel en hopen op een spectaculaire overwinning in de Europa League.