×
Home Nieuws Livescore

El Ahmadi: Hwang perfect voor Ajax, Henderson elders inzetbaar

El Ahmadi: Hwang perfect voor Ajax, Henderson elders inzetbaar
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 10:32 uur

Feyenoord-legende Karim El Ahmadi heeft zijn mening gegeven over de kwaliteiten van Feyenoorder In-beom Hwang en hoe deze van pas zouden kunnen komen bij Ajax. El Ahmadi is van mening dat de Zuid-Koreaan precies datgene bezit wat momenteel ontbreekt bij de Amsterdamse club. Volgens de voormalige middenvelder zou Hwang uitstekend passen op het middenveld van Ajax en zelfs de rol van controleur kunnen vervullen, die momenteel door Jordan Henderson wordt ingevuld.

El Ahmadi, die zelf jarenlang een belangrijke speler was bij Feyenoord, ziet in Hwang een speler met de juiste kwaliteiten en mentaliteit om het spel van Ajax naar een hoger niveau te tillen. De Zuid-Koreaan staat bekend om zijn technische vaardigheden, tactisch inzicht en harde werklust, eigenschappen die volgens El Ahmadi van onschatbare waarde zouden zijn voor de Amsterdammers.

Hoewel El Ahmadi gelooft dat Hwang een uitstekende aanwinst zou zijn voor Ajax, ziet hij voor Jordan Henderson een andere rol weggelegd. De Engelse middenvelder, die momenteel actief is bij Liverpool, wordt door El Ahmadi geprezen om zijn leiderschap en dynamiek op het veld. El Ahmadi is van mening dat Henderson een meer aanvallende rol zou kunnen vervullen bij Ajax, waar zijn ervaring en drive van grote waarde zouden zijn voor het team.