×
Home Nieuws Livescore

Priske vol lof over Milambo na matchwinner tegen Benfica.

Priske vol lof over Milambo na matchwinner tegen Benfica.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2024 10:08 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske is vol lof over de opkomende ster Antoni Milambo. De negentienjarige middenvelder maakte woensdagavond een verbluffende indruk tijdens de wedstrijd tegen Benfica, waar hij met twee doelpunten de matchwinner werd. Priske kon zijn bewondering niet verbergen tijdens de persconferentie na de wedstrijd.

Milambo's ontwikkeling bij Feyenoord heeft Priske diep onder de indruk achtergelaten. De jonge speler laat zien dat hij een belangrijke rol kan spelen in het team en bewijst zijn waarde keer op keer. Met zijn doelpunten tegen Benfica heeft hij eens te meer laten zien dat hij een veelbelovende toekomst voor zich heeft.

Priske benadrukte tijdens de persconferentie hoe trots hij is op Milambo en zijn prestaties tot nu toe. De trainer ziet veel potentie in de middenvelder en gelooft dat hij nog veel meer kan bereiken in zijn carrière. De lof van Priske is een duidelijk teken van het vertrouwen dat hij heeft in de jonge speler en zijn vermogen om te blijven groeien en excelleren op het hoogste niveau.